Erfaren sivilingeniør marin teknikk, med fordypning innen hydrodynamikk

Publisert: 23. april, 2019

Firmaet er tungt involvert i stadig flere oppgaver innen marine byggeprosjekter, studier og forskningsoppgaver.  Aktuelle forretningsområder er innen flytende vind, fjordkryssinger, offshore, havneutvikling og havbruk. Vi søker derfor etter en erfaren sivilingeniør marin teknikk, med fordypning innen hydrodynamikk.

Den vi ser etter har mastergrad eller PhD, minst 5 års relevant erfaring, og er og er motivert for å bidra tungt i et høykompetent miljø med gode utviklingsmuligheter. For å oppnå mest mulige synergieffekter, prøver vi å bruke ressursene på tvers av forskjellige prosjekter og forretningsområder.  Du vil derfor kunne bruke kompetansen på tvers av alle relevante prosjekter.

Vi kan tilby et spennende og kompetanseorientert fagmiljø med utviklingsmuligheter i en bedrift med direkte og uformelle kommunikasjonslinjer. Eierskap i bedriften, gode lønns- og ansettelsesbetingelser, gode sosiale og fagsosiale arrangementer, studieturer, fellesturer, bedriftsidrett og mye mer. 

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Erik B. Holm, direktør teknologi og teknologiutvikling, mail: ebh@olavolsen.no –  eller Tom Husebye, personalsjef, mail: thu@olavolsen.no

Søknadsfrist 15.april 2019