Er du vår nye kollega?

Dr.techn.Olav Olsen er et av Norges største og sterkeste fagmiljøer innen bygge- og konstruksjonsteknikk.  Vi legger stor vekt på spennende prosjekter, kompetanseutvikling og et godt arbeidsmiljø.  Vi er stadig på utkikk etter nye og kompetente medarbeidere innen fag som konstruksjon, marin, geoteknikk, dammer og hydrolog til vårt hovedkontor på Lysaker eller vårt regionskontor i Trondheim.

Vi søker generelt både erfarne og mer nyutdannete med grad  Ph.D,  sivilingeniør eller ingeniører.  Listet under finner du oversikt over hvilke stillinger som for øyeblikket er ledig, men du er uansett velkommen til å sende oss en åpen søknad med din CV samt kopier av eksamenspapirer til personalavdelingen v/ Tom Husebye. E-post: thu@olavolsen.no

 

Ledige stillinger

Erfaren sivilingeniør, Dammer og vassdrag

Grunnet stadig økende oppdragsmengde, søker vi etter sivilingeniør med erfaring og helst godkjenning som NVE fagansvarlig etter damsikkerhetsforskriften. Vi søker en som kan ta ansvar for å lede prosjekter, løse tekniske utfordringer på høyt nivå, og delta i markedsaktiviteter. Dokumentert erfaring fra tilsvarende arbeid, gode kommunikasjonsevner,  og eget nettverk innen bransjen verdsettes høyt. Du må være en lagbygger som motiveres av å jobbe i en kompetansebedrift med et sterkt merkenavn.

Les mer

Erfarne sivilingeniører/ingeniører i byggeteknikk til vårt kontor på Lysaker

Grunnet stadig økende oppdragsmengde, søker vi etter flere erfarne sivilingeniører/ingeniører, som kan ta ansvar for prosjektledelse og løse tekniske utfordringer på høyt nivå.

Les mer

Sivilingeniører/ingeniører i byggeteknikk til vårt Trondheimskontor

Grunnet stadig økende oppdragsmengde, søker vi etter flere erfarne sivilingeniører/ingeniører, som kan ta ansvar for prosjektledelse og løse tekniske utfordringer på høyt nivå.

Les mer

Fagansvarlig geoteknikk

På grunn av stadig økende oppdragsmengde innen fagområdet geoteknikk,  søker vi etter en fagansvarlig for gruppen. Du må ha utdannelse tilsvarende siv.ing /M.Sc. og minst 5 års relevant erfaring.  Arbeidet består i å ha overordnet faglig og markedsmessige ansvar og sørge for videreutvikling av kompetanse og kundekontakt. Du må være komfortabel med å lede andre medarbeidere, og kunne kombinere langsiktig strategisk arbeid med løpende akkvisisjon og gjennomføring. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og et høykompetent og dynamisk arbeidsmiljø i tidsmessige lokaler på Lysaker.

Les mer