Er du vår nye kollega?

Dr.techn.Olav Olsen er et av Norges største og sterkeste fagmiljøer innen bygge- og konstruksjonsteknikk.  Vi legger stor vekt på spennende prosjekter, kompetanseutvikling og et godt arbeidsmiljø.  Vi er stadig på utkikk etter nye og kompetente medarbeidere innen fag som konstruksjon, marin, geoteknikk, dammer og hydrolog til vårt hovedkontor på Lysaker eller vårt regionskontor i Trondheim.

Vi søker generelt både erfarne og mer nyutdannete med grad  Ph.D,  sivilingeniør eller ingeniører.  Listet under finner du oversikt over hvilke stillinger som for øyeblikket er ledig, men du er uansett velkommen til å sende oss en åpen søknad!
 

Vi søker

Nyutdannet?

Vi ansetter også nyutdannede ingeniører med kompetanse innenfor fagområdene konstruksjon, marinteknikk, geoteknikk og hydrologi. Hvis du har et ønske om å jobbe i Olav Olsen enten på Lysaker eller i Trondheim, er du hjertelig velkommen til å sende oss en søknad.

Les mer

BIM-ansvarlig ingeniør

Dr.techn.Olav Olsen søker en ingeniør som kan ta ansvar for videre utvikling og gjennomføring av vår BIM-strategi i et et Revit-miljø. Du har flere års erfaring med bruk av Revit, og har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner.

Les mer

Fagansvarlig geoteknikk

På grunn av stadig økende oppdragsmengde innen fagområdet geoteknikk,  søker vi etter en fagansvarlig for gruppen. Du må ha utdannelse tilsvarende siv.ing /M.Sc. og minst 5 års relevant erfaring.  Arbeidet består i å ha overordnet faglig og markedsmessige ansvar og sørge for videreutvikling av kompetanse og kundekontakt. Du må være komfortabel med å lede andre medarbeidere, og kunne kombinere langsiktig strategisk arbeid med løpende akkvisisjon og gjennomføring. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og et høykompetent og dynamisk arbeidsmiljø i tidsmessige lokaler på Lysaker.

Les mer

Erfarne sivilingeniører/ingeniører i byggeteknikk til Lysaker og Trondheim

Grunnet stadig økende oppdragsmengde, søker vi etter flere erfarne sivilingeniører/ingeniører, som kan ta ansvar for prosjektledelse og løse tekniske utfordringer på høyt nivå. Dokumentert erfaring fra tilsvarende arbeid vektlegges høyt, det samme gjelder skriftlige og muntlige kommunikasjons- evner.   Du må være en lag-bygger som er komfortabel med å lede og veilede dine kollegaer, lede eksterne og interne prosjekteringsmøter og bidra i langsiktig strategisk arbeid så vel som daglige markedsaktiviteter.

Les mer