Forsterkninger i Region Midt

Publisert: 18. October, 2023

Erfarne og dyktige kollega Arve Dalseth tar over ledelse av seksjon Byggeteknikk ved kontoret vårt i Trondheim. Hans brede erfaring fra små og store prosjekteringsoppdrag for private og offentlige oppdragsgivere, samt hans erfaring fra tverrfaglig samarbeid gjør Arve til en svært god kandidat for oppgaven. 

"Jeg er veldig fornøyd med at Arve har takket ja til stillingen som seksjonsleder for Byggeteknikk i Trondheim. Arve blir en reel avlastning for meg, og bringer samtidig mye kunnskap og erfaring til styring og koordinering av seksjonens tilbud, oppdrag og ansatte" sier Sindre Sandbakk, leder for Region Midt, og legger til at han også ser frem til å ha en god samarbeidspartner som Arve i gjennomføringen av store og komplekse oppdrag i tiden som kommer.  

I Trondheim har vi i tillegg til byggeteknikk/konstruksjon egen avdeling for anlegg og industri og vår geo- og miljøseksjon har også en stor andel av sine medarbeidere lokalisert i regionen. Ved at Arve overtar ansvaret for bygg kan regionsleder Sandbakk fristilles til andre oppgaver, samt drive utviklingen av regionen videre. 

Vil du lese mer om våre avdelinger? KLIKK HER