Aktuelt

Organisasjonen vokser og vi søker Stabssjef/Personal- og økonomisjef

Vi søker en dyktig og initiativrik ny kollega for å ta ansvar for våre stabs- og støttefunksjoner. Stillingen får overordnet ansvar for våre personal- og økonomifunksjoner samt IT, administrasjon og kvalitetskontroll. Du bør ha solid erfaring innenfor HR og økonomi/finans og kjennskap til de øvrige ansvarsområdene, gjerne fra prosjekt- og konsulentvirksomhet. 

Les mer...

Vi gratulerer Daniel og Henrik med Nyskapingsprisen 2021

Dr.techn. Olav Olsens Nyskapingsprisen "Den frie tanke" deles ut til studenter ved NTNU for deres arbeid med å fremme kreative og verdiøkende løsninger, beregningsmetoder og prosesser, samt kvalitet og faglig dyktighet. 

Les mer...

Vi er tilstede på BM-dagen 2.november

Les mer...

Vår dyktige kollega Sindre Sandbakk fikk Innsatsprisen på årets Betongdag!

Vi gratulerer Sindre Sandbakk med Innsatsprisen under årets Betongdag. "Han er et ja-menneske, og det han sier ja til tar han ansvar for og han drar lasset med engasjement og energi"  sa styreleder i Betongforeningen Anders Sjaastad under prisutdelingen.

Les mer...

Vi gratulerer Betongdagen med 50 spenstige år!

Årlig møtes hele betongbransjen for faglige oppdateringer og sosialt samvær på Betongdagen. Årets 50-års jubilant skal feires hele 3 dager til ende i Trondheim og det er mange spennende innlegg og arrangementer i forbindelse med jubileet.

Les mer...

Sterk rekruttering også under pandemien

Til tross for situasjonen vi har vært igjennom, og begrensede muligheter for å møtes ansikt til ansikt har selskapet hatt vekst og ansatt like mange ingeniører som vi gjør i «vanlige» år. Det å bli kjent på denne måten stiller store krav til de som er nye hos oss, og for så vidt også til de som skal ta dem i mot og følge dem opp. 

Les mer...

Er du vår nye kollega på Elektro eller VVS/VA?

Vi søker flere engasjerte og initiativrike seniorer innen fagområdene RIV og RIE. Vi utvider organisasjonen med våre kollegaer fra Moe Norge og ønsker å videreutvikle bedriften innen fagfeltene Elektro og VVS/VA.  De vi søker vil sammen med leder for forretningsområdet bidra til å videreutvikle kompetanse og prosjektgjennomføring innen fagområdet. 

Les mer...

Rehabilitering av dam Vasshella i Solbergvassdraget

Dam Vasshella i Solbergelva i Drammen kommune skal rehabiliteres. Vannet er en populær badeplass for lokalbefolkningen og nå skal også selve dammen åpnes for badegjester. Murdammen ble opprinnelig bygget i 1912-1913 som inntaksdam til Solberg Spinderi. Det ligger tre andre murdammer oppstrøms dam Vasshella som heter Nerdammen, Mellomdammen og dam Solbergvannet. 

Les mer...
« Forrige 1 2 3 4 ... 6