Aktuelt

Neste uke er vi i Trondheim på PTK

I år arrangeres PTK (Produksjonsteksnisk konferanse) i Trondheim. Den viktigste og årlige møteplassen for alle som jobber med fornybar produksjon. Norsk vannkraft har aldri vært så viktig som den er akkurat nå, og årets konferanse har derfor høy fokus på hvordan vi på en fleksibel måte kan møte de utfordringene vi nå står overfor.

Les mer...

Bli kjent med vår bærekraftstrategi

Vi ønsker at vår virksomhet skal være bærekraftig og bidra til det grønne skiftet som er nødvendig for å bevare livsdyktighet for fremtidige generasjoner.

Les mer...

Offisiell åpning av Universitetskryssets nye gangbru.

Torsdag denne uken var det høytidelig åpning av gang- og sykkelbrua i tilknytning til Livsvitenskapsbygget. En viktig forbindelse i et område med svært mye trafikk. Oslos ordfører Marianne Borgen stod for den offisielle åpningen. 

Les mer...

Vi søker etter leder til vårt kontor i Ålesund

Til vårt nye kontor i Breivika i Ålesund søker vi nå etter en strukturert og analytisk leder med høy arbeidskapasietet. Kontoret består idag av 8 engasjerte og kompetente medarbeidere. 

Les mer...

Flytebruløsningen over Bjørnafjorden videreutvikles med OON i viktig kontrolloppdrag

FEED-studien har oppstart umiddelbart, og leveranser fra studien skal være ferdigstilt innen mars 2024. Flytebroen, som er under planlegging, er en 5,5 km lang buebro som holdes fast på hver side av Bjørnafjorden. I tillegg er broen fastholdt ved bruk av forankringsliner til sjøbunnen. Broen skal krysse Bjørnafjorden mellom Reksteren på Tysnes og Røtinga i Bjørnafjorden kommune.

Les mer...

Vi etablerer oss i Ålesund!

Fra og med 01.02.2023 har Dr.techn Olav Olsen AS tatt over kontorlokalene og medarbeidere etter Ålesundsfirmaet Steinar Trygstad AS. Steinar Trygstad AS var etablert innenfor markedsområder som også dekkes av Dr.techn. Olav Olsen, og med til dels kompletterende tjenester, kompetanse og kundeportefølje.

Les mer...

Vi holder innlegg på VTFs vintermøte 2023

I regi av Fornybar Norge arrangeres hvert år Vassdragsteknisk forum sitt vintermøte. Det er et årlig arrangement for utveksling av driftserfaringer og presentasjoner av nyvinninger, teknologi, miljø og sikkerhet innen bransjen.  

Les mer...

Flere ledige stillinger på våre karrieresider

Vi søker nye medarbeidere innenfor flere av våre fagområder.

Les mer...
« Forrige 1 2 3 4 ... 6